si kepHo-ci!

My photo
jb, Malaysia
hye.. me..?*simple but complicated* *talkactive (pot pet pot pet)* *luv ol about red* want to know more about me? just asking.. (^-^)

Saturday, May 14, 2011

kongsi is share.

assalammualaikum~

haq ni, den nk cito...
oleh kern smngt yg begitu mmbare dr kwn2 aku..
utk menonton cite kongsi, 
aku sbgai seowg yg naif lg cute...
tlh t'pengaruh dan m'jadi begitu t'rangsang utk menontonnye jua..
(excuse me dot, ayat ko tu 18sx ok..) ops sory.. hehe..

so, ari kamis tu kiteowg pn plan la nk g tgk pas ofis hour...
yg sedey nye, aku sowg je yg normal shift..
kwn2 len blk kul 4, ade gak yg mmg ngh offday..
agk nye mmg dieowg xingt kot aku blk kul 5.15,
dieowg pn dgn slambe n yakin beli tiket wyg kul 5..
(thnkz kwn2 mmbuat hidup aku huru-hara ari tu..)
dlm kelam-kabut tue, dtg la idea jahat nk chow opis cept sikit..
beg aku dh standby letak kt surau,
ipin pn aku dh suruh punch kn kad aku..
lgpn bos xde, gi meeting kt kl.. hehehe
(hamboi, klu bab2 mission nakal mmg terro)

utk tdk nmpk sgt aku xde kt opis, aku wt2 la gi surau...
konon2 tggu solat asar..
tup2, kul 4 eng. aku call..
"syida ktne? naik opis skunk, ade meeting procument..cepat taw"
hah!!! adoiyai.. dieowg nie cm taw2 je kn aku nk wt jahat..
spnjg meeting tue aku mmg xreti dok diam..
hp aku dr mule meetng b'bunyi, bdk2 nie tnye aku ktne...
kerling jam, dh kul4.45, xde nmpk pn tnde2 dieowg nk stop..
kul5, aku nekad.. "sowy ek, nk gi tndas la"
ape lg, dgn kekuatan yg sejengkal, aku lari dr CIQ gi ke CS..

hahaha.. nmpk kn kehandalan aku..?
(handal?? kaki aku mau t'cabut mase tu..)
so mse aku msk tu, wyng dh 10minit start..
ngh t'cunggap2 tue, kwn2 aku de hati gak nk tnye..
aku meeting ape la, cmne aku lepas la, ko lalu jln mane la, owg len xnmpk ko ke..
dh la mau putus nyawe nie...

walaupn pent b'lari dan penat b'keje...
aku n'joy gak la tgk cite kongsi nie...
cite die cite gengster tp t'sgt la ringan...
byk adegan klaka je...
adegan aksi ade, tp cm hampeh sikit...
filem arahan farid kamil ni blum mampu menandingi cite2 dr pengarah yg len...


mggu dpn nye planning plak nk tgk pirate of caribean..
kwn2, jgn la korang amek tiket kul5 lg ea...
penat ko taw nk jd jahat nie...
ahahaha..

syidhot chalo betei dulu.. =)







2 comments:

Bella One ♥ said...

macam best je =)

$He dE RedDhoT said...

xdela best mane pn bella...
tp buley la nk wt hilng tension, m'abs kn wet2 yg t'lebey..
hehehe